Shanghai G+ Park: A Part of Shanghai Glass Museum Project

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 4

Logon Architecture was responsible for designing Shanghai G+ Park (Phase 2) which is a part of the Shanghai Museum of Glass. Located in the same district in Shanghai, China, the building becomes equally popular as its predecessor and has managed to lure new businesses and developments throughout the area. Different from the museum, the G+ Park acts as office units as well as commercial facilities and lifestyle.

The Shanghai G+ Park

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 10

Thanks to the success of the Shanghai Museum of Glass, Shanghai G+ Park is becoming more popular too, even beyond expectation.

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 9 Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 8

The property’s value keeps on increasing in the whole district and attracting new developments and businesses in the process.

The Result of Socioeconomic Prosperity

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 7

Situated on the northern edge of the museum, The G+ Park is the result of the socioeconomic prosperity of Baoshan District.

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 6 Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 5Furthermore, the building is a part of a 3 building ensemble surrounding the museum complex.
Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 4

It consists of more than 30 industrial buildings and half of which are still connected with glass industry.

A Space for Leisure and RelaxationShanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 3

Since the G+ Park relates closely to the Shanghai Museum of Glass, the building has a steady flow of visitors where they can access the building through the museum plaza.

Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 2 Shanghai G+ Park A Part Of Shanghai Glass Musem Project 1

The building also provides an underground parking lot that can be used for a leisure and relaxation space for the visitors.

Via Logon Architecture