Fujiwara / Muro Architectural Design Office

7 Results

House in Sanda: An Awesome Interior Layout to Enjoy Views of the Landscape

Completed in 2008 by Fujiwara / Muro Architectural Design Office, House in Sanda offers an awesome interior layout so the inhabitants to enjoy views of the surrounding landscape. This house is located in Hyogo Prefecture, Japan, with 104.15 square meters in size of its total floor area.

House in Tokushima: A Family Home with A Space for A Home Office

Located in the suburb of Tokushima Prefecture, Japan, House in Tokushima is a 2014 residential project completed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office. Designed for the married couple and their two children, this house becomes a family home that also has a space for a home office.

House in Minomi: A Special Interior Layout to Enjoy An Abundance of Natural Scenery

Designed for a couple with a child, House in Minomi is blessed with awesome natural scenery. This family house is located in Hiroshima, Japan, a 2016 residential project designed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office. A special interior layout is created so the family can enjoy the surrounding amazing views.

House in Tsuruga: Raising the Floor Height of Living Room in A Two-Family House

This two-family house is located in Tsuguru City, Fukui Prefecture, designed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office. Completed in 2011, House in Tsuruga has a living room that is used as a place to spend a lot of time on a daily basis. Due to this function, the floor height of the living room is raised for open scenery.

House in Shijooji: A Family House with Various Lighting Effects from the Windows

This family house is located in Nara Prefecture, designed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office and completed in 2008. House in Shijooji sits on a quiet residential neighborhood with readjusted sections of vast land. At different times of the day, this house has various lighting effects that come from the slit windows below the roof.

House in Higashi-Sumiyoshi: A House with A Privacy Protection from Outside

Completed in 2010, House in Higashi-Sumiyoshi is a residential project for a couple with a child. Designed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office, this house is located on a deep, narrow plot and there is a big park across the street. It is a comfortable house located in Osaka Prefecture that can protect privacy from outside.

House in Fukai: A Multigenerational House with An External Stairwell to Connect Two Families’ Spaces

Sits on a dense residential neighborhood on a thin strip of land, this multigenerational house is located in Osaka Prefecture. Completed in 2010 by Fujiwara / Muro Architectural Design Office, an external stairwell is designed to House in Fukai to connect the spaces of the two families. The result is a two-family house with an awesome wooden structure.