House in Minomi: A Special Interior Layout to Enjoy An Abundance of Natural Scenery

Designed for a couple with a child, House in Minomi is blessed with awesome natural scenery. This family house is located in Hiroshima, Japan, a 2016 residential project designed by Fujiwara / Muro Architectural Design Office. A special interior layout is created so the family can enjoy the surrounding amazing views.

Site

House In Minomi 1

House In Minomi 2

House In Minomi 3

House In Minomi 4

House In Minomi 5

The site of this house features a height difference of 3.5 m. The architect comes with an architectural design that shows the dramatic changes in perspective and scenery unique to the house site by creating a difference of elevation within the house.

 

Interior

House In Minomi 6

House In Minomi 7

House In Minomi 8

House In Minomi 9

House In Minomi 10

In the living room, there are some large windows installed that can create a special interior layout. This layout allows the family to enjoy the amazing views of the surrounding from numerous viewpoints within this house.

 

Details

House In Minomi 11

House In Minomi 12

House In Minomi 13

Besides the stairwell in the living space, this space is also beautified by the use of wood elements. The floor space, the house poles, and furniture are made from wood. When winter comes, these wood elements can create a warmer atmosphere inside the house.

 

House in Minomi Gallery

 

Photography: Fujiwara / Muro Architectural Design Office

Karin Hoover

“Simplicity is the ultimate sophistication.” – Leonardo da Vinci
View All Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.