It is also possible to project continuous 6m high walls with this technique, without the need to use a two-sided formwork. X House is a living expression of the specific technique and it also accumulates in its skin the continuous ...

Through this project, the architect also tries to respect the maximum the original condition of the existing warehouse. The structure of the existing warehouse is not modified, only reinforced. The few new architectural elements are added and the walls are ...

The opening of the house allows incredible views and interior natural lighting, especially to the dining room and second living room. A remnant sense of the old construction still can be found in the rest of the spaces accommodated within ...

Each space is a set space defined by its use with a very clear and simple architectural container. The first is the open bar with a kitchenette together with dressing rooms and restrooms. The second is the children play area ...

This project relies on its geometry, especially for its struggle and strength. All the materials for this project are typical of the area, including the structure and the outdoor finishes of the walls. Due to the need in responding to ...